alkisah bm.co

This is the excerpt for your very first post.

Advertisements

“jom kita buat page nak?!”

Aku mengurut dagu. Ada bernas juga apa yang dicadangkan oleh kawan aku tu. Jadi, aku setuju sahaja. Kawan aku itu pun terus buat apa yang patut. Set up nama lah, profile picture semua dan bila dah settle, kawan aku ni jadikan kami admin untuk post randomness dekat page tersebut.

Alhamdulillah, follower masa tu adalah dalam seratus lebih.

cop, cop.

Masuk empat tahun kami dalam tu. Tak adalah aktif sangat kami ni. dan sekarang dah tukar nama. Ingat nak start balik.

Thanks, support.

 

 

Author: bicararemajaco

remaja akhir zaman.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s